آدرس تهران : تهران، میرداماد، میدان مادر خیابان سنجابی، انتهای خیابان سوم ، نبش رودبار غربی، پلاک ۳۴، واحد ۱۴
شماره تماس تهران : +982122224948
آدرس آلمان : Breite Straße 42b, Breite Str. 14199 Berlin-Bezirk Charlottenburg-Wilmersdorf, Germany
شماره تماس آلمان : 00491781465023
شماره تماس واتساپ : 00491781465023
ایمیل : hamoon.agency@gmail.com

لاراول

لاراول چیست ؟

لاراول یکی از فریم ورک های متن باز(open source) PHP هست که توسط آقای تیلور آتول پیاده سازی شده است که ما به وسیله اون میتونیم آسان تر و سریعتر وب اپلیکیشن های خودمون رو طراحی و پیاده سازی کنیم.

لاراول یک سری ویژگی ها داره که اون رو میان توسعه دهنده ها خیلی محبوب کرده ، بریم و این ویژگی ها رو با دقت بررسی کنیم.

چند ویژگی لاراول که باعث تمایز آن از سایر فرم ورک ها می شود :

  • سادگی
  • راحتی یادگیری
  •  اوپن سورس

ماژولار بودن و مدیریت وابستگی ها

به این معنی هست که شما به راحتی میتوانید ویژگی و قابلیت جدید به وب اپلیکیشن خود اضافه کنید بدون این که چرخ را از ابتدا اختراع کنید، همچنین با استفاده از composer ، از پکیج هایی که دیگر توسعه دهنده ها برنامه نویسی کرده اند بهره ببرید یا حتی خود شما کد هایی را که به صورت مرتب استفاده میشوند را به صورت یک پکیج دربیاورید و در جاهای مختلف برنامه استفاده کنید.

سیستم احراز هویت

این مورد یکی از دغدغه های زبان های برنامه نویسی وفریم ورک ها می باشد گه به صورت پیشفرض در لاراول پیاده سازی شده است.

ORM (Object-Relational Mapping)

با کمک Eloquent ORM به راحتی میتوان به اطلاعات پایگاه داده دسترسی داشت و آن ها را تغییر داد، بدون این که خود را درگیر کوئری های SQL کنیم. هر چند لاراول به خوبی با پایگاه داده های NoSql هم سازگار است.

CLI (Command Line Interface)

لاراول یک واسط کاربری برای کامند لاین هم دارد که دستورات بسیاری دارد و بسیار مفید است و مثلا با یک دستور میتوان تمامی جداول پایگاه داده را ایجاد کرد.

تست اتوماتیک

لاراول تست نویسی برای برنامه را بسیار برای شما راحت کرده است.

معماری MVC (Model-View-Controller)

معماری MVC برنامه را به سه بخش اصلی تقسیم میکند.

این سه بخش شامل : داده ها(مدل)، واسطی که کاربر نهایی آن را میبیند و با آن میتواند کار کند(ویو) و عملیات هایی که روی داده ها صورت میگیرد(کنترلر).

لاراول در بستر این معماری پیاده سازی شده است. با این شیوه کد شما بسیار سازماندهی شده تر است چون هر بخش مختص کاری مشخص است.

Blade Template Engine (موتور قالب ساز Blade)

Blade یک موتور قالب ساز ساده و در عین حال قوی است که به صورت پیش فرض لاراول از آن استفاده میکند.

بر خلاف دیگر موتور های قالب ساز، Blade به شما اجازه می‌دهد تا از کد خام PHP در قالب خود استفاده کنید.

در واقع تمامی قالب های Blade به کد PHP خام کامپایل می‌شوند و این کد کامپایل شده کَش می‌شود تا وقتی که شما در قالب تغییری ایجاد کنید، و در نتیجه Blade هیچ سر بار زمانی به برنامه شما وارد نمی‌کند.

صفحه بندی اتوماتیک (Automatic Pagination)

در هر وب سایتی صفحه بندی اطلاعات وجود دارد، چون اگر تمامی اطلاعات یک جدول از پایگاه داده در صفحه نمایش داده بشوند قطعا زمان بسیاری طول خواهد کشید تا آن صفحه بارگذاری شود.

این عملیات در لاراول به صورت پیشفرض پیاده سازی شده است و با صدا زدن چند تابع ساده شما مجهز به صفحه بندی در وبسایت خود می‌شوید.

بر خلاف سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و دروپال، لاراول کنترل کامل اپلیکیشن را به شما میدهد، در لاراول همه چیز با کد نویسی انجام میشود، هرچند در وردپرس و دروپال شما میتوانید بدون حتی نوشتن یک خط کد و دانش برنامه نویسی یک وبسایت کامل داشته باشید.

لاراول سیستم مدیریت محتوا نیست ولی سیستم های مدیریت محتوا هم در اصل وب اپلیکیشن هستند و به همین دلیل با استفاده از لاراول میتوان یک سیستم مدیریت محتوا پیاده سازی کرد.

فرایند یادگیری لاراول کوتاه است مخصوصا اگر شما با PHP و OOP(Object Oriented Programming برنامه نویسی شی گرا) آشنایی داشته باشید و همچنین منابع بسیاری برای یادگیری لاراول وجود دارد و یکی از بهترین آنها خود داکیومنت لاراول است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب خواندنی
مطالب خواندنی

مطالب مرتبط

با هامون، به دنیای دیجیتال سلام کنید!

تیم ما با سال ها تجربه در حوزه دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت و طراحی گرافیک، بهترين راه حل ها را برای نیازهای کسب و کار شما ارائه می دهد.

خدمات ما