رفع مشکل ارسال ایمیل

رفع مشکل ارسال ایمیل با لاراول از طریق smtp را در ادامه برای شما عزیزان قرار دادیم.

ارسال ایمیل یکی از اصلی ترین قابلیت هایی است که بعد از خرید سرویس میزبانی سایت مناسب باید مورد توجه صاحبان کسب و کارها قرار بگیرد.

چرا که ایمیل یک راه ارتباطی بسیار مناسب میان مدیران وب سایت ها و کاربران است که می توانند اطلاعات مختلفی از جمله لینک ثبت نام، تغییر رمز و… را از طریق آن ارسال و دریافت کنند.

گاهاً نیز مشاهده می شود که وب سایت های مختلف از این راه ارتباطی برای ارسال خبرنامه و اخبار اصلی و موارد این چنینی نیز استفاده می کنند.

به طور معمول وب سایت هایی که با استفاده از زبان برنامه نویسی php طراحی شده اند از Phpmailer برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده می کنند که متاسفانه این مسیر امنیت مناسبی را نداشته و می تواند با ارسال و دریافت ایمیل های اسپم برای افراد مشکل ساز شود.

در همین راستا بسیاری از افراد به دنبال راهکاری هستند تا بتوانند ارسال ایمیل با لاراول را در امن ترین حالت ممکن داشته باشند. روش ایمنی که می تواند از آن برای رفع مشکل ارسال ایمیل با لاراول استفاده کرد، ارسال ایمیل در لاراول از طریق smtp است.

آموزش ارسال ایمیل در لاراول

لاراول یک فریم ورک تحت وب است و به کاربران خود این امکان را می دهد تا به کمک زبان برنامه نویسی php برنامه ها و ساختارهای مورد نظر خود را طراحی و تولید نمایند.

این فریم ورک به دلیل قابلیت های منحصر به فردی که دارد در میان برنامه نویسان از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع به یکی از انتخاب های اصلی آنها تبدیل شده است.

یکی از این بخش های اصلی هر cms ایمیل است که مدیریت ارتباط با مشتریان از طریق آن صورت می گیرد.

گاهاً به دلیل استفاده افراد از phpmailer و ارسال و دریافت محتوای اسپم یا محتواهای با حجم بالا ممکن است مشکلات امنیتی مختلفی برای وب سایت ها رخ دهد یا اینکه برای افزایش امنیت و جلوگیری از وقوع مشکلات امنیتی در سرور میزبان شما محدودیت هایی برای ارسال و دریافت ایمیل اعمال شده باشد.

در همین راستا به طور معمول به افراد پیشنهاد می شود تا از سرور smtp برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده کنند.

در ادامه این مقاله آموزش ارسال ایمیل در لاراول با smtp را به صورت گام به گام به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید بدون مشکل ایمیل های خود را ارسال کرده یا در صورت داشتن هرگونه مشکل در زمینه ارسال ایمیل از طریق phpmailer از این قابلیت برای رفع مشکل ارسال ایمیل با لاراول بهره ببرید.

نحوه ارسال ایمیل با لاراول از طریق smtp

به منظور ارسال ایمیل با استفاده از smtp در لاراول شما می توانید مسیر زیر را دنبال کنید:

در گام اول شما باید مطابق با آموزش نحوه ورود به کنترل پنل هاست سی پنل وارد پنل مدیریتی وب سایت خود شوید.

حال لازم است که از طریق منو Files زیرمنو File Manager را انتخاب نمایید.

سپس در صفحه مربوط به File Manager هاست خود وارد مسیر Public_html شوید و سپس روی فایل env. کلیک راست کنید تا منوهای مختلف مربوط به این فایل به شما نمایش داده شود. در ادامه نیز از میان گزینه های مختلفی که نمایش داده می شود، گزینه Edit را انتخاب نمایید تا امکان ویرایش این فایل برای شما فراهم شود.

حالا باید در فایل env. بخش مربوط به میل را پیدا کرده و اطلاعات این قسمت را با اطلاعات مربوط به ایمیل هاست خود جایگزین نمایید. گزینه های مربوط به تنظیمات ایمیل لاراول به صورت پیش فرض شامل موارد زیر می شود:

MAIL_MAILER=smtp

MAIL_HOST=mailhog

MAIL_PORT=1025: این قسمت مخصوص نوشتن پورت ایمیل می باشد. می توانید از پورت 587 کمک بگیرید.

MAIL_USERNAME=null: نام کاربری که همان آدرس ایمیل است را جایگزین واژه null کنید.

MAIL_PASSWORD=null: رمز عبور ایمیل خود را بنویسید.

MAIL_ENCRYPTION=null: متد رمزنگاری که در باکس آبی رنگ زیر به آن اشاره شده را وارد کنید.

MAIL_FROM_ADDRESS=null: در این بخش آدرس ایمیل خود را درج کنید.

MAIL_FROM_NAME=”${APP_NAME}”

اکنون شما می توانید از طریق بخش Email Accounts و گزینه Connect Devices قرار گرفته در رو به روی آدرس ایمیل مورد نظرتان، اطلاعاتی که باید جایگزین مقادیر پش فرض عنوان شده نمایید را مشاهده کنید و بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نظر با کلیک روی دکمه Save Changes تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.

در نظر داشته باشید که در صورت استفاده از حالت رمزنگاری شده با SSL/TLS لازم است MAIL_PORT را روی 465 و در صورت استفاده از حالت None-SSL نیز باید MAIL_PORT را روی 587 قرار دهید.

در گام بعدی شما می توانید فرآیند ارسال ایمیل در لاراول از طریق smtp را دنبال نمایید. به همین منظور می توانید با کلیک روی گزینه Check Email وارد میل باکس ایمیل مورد نظر خود شوید.

سپس همانند تصویر زیر روی گزینه Open کلیک نمایید تا از طریق roundcube میل باکس به شما نمایش داده شود.

حال آدرس ایمیل مقصد، محتوای ایمیل مورد نظر و سایر موارد را وارد کرده و در نهایت روی دکمه Send کلیک نمایید.

خواهید دید که پیام شما به راحتی در آدرس ایمیل مقصدتان دریافت می شود.

به طور معمول در سرورهای مختلف برای افزایش امنیت محدودیت هایی روی سرور اعمال می شود و سبب می شود تا ارسال و دریافت ایمیل از طریق php mailer امکان پذیر نبوده و امکان ارسال ایمیل های اسپم نیز میسر نباشد.

پیشنهادی : لاراول چیست ؟

به همین دلیل نیز افراد باید تنظیمات لازم برای ارسال ایمیل از طریق smtp را روی هاست خود فعال نمایند تا بتوانند فرآیند ارسال و دریافت ایمیل را بدون مشکل دنبال نمایند.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما برای این بوده است تا آموزش رفع مشکل ارسال ایمیل با لاراول از طریق smtp را در اختیار شما قرار دهیم.

با استفاده از این قابلیت شما می توانید به راحتی فرآیند ارسال ایمیل در لاراول را دنبال کرده و خیالتان در خصوص ارسال و دریافت ایمیل راحت باشد.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما در ارتباط باشید.

اطلاعات جالب در مورد لاراول

چند ویژگی لاراول که باعث تمایز آن از سایر فرم ورک ها می شود :

  • سادگی
  • راحتی یادگیری
  •  اوپن سورس

ماژولار بودن و مدیریت وابستگی ها

به این معنی هست که شما به راحتی میتوانید ویژگی و قابلیت جدید به وب اپلیکیشن خود اضافه کنید بدون این که چرخ را از ابتدا اختراع کنید، همچنین با استفاده از composer ، از پکیج هایی که دیگر توسعه دهنده ها برنامه نویسی کرده اند بهره ببرید یا حتی خود شما کد هایی را که به صورت مرتب استفاده میشوند را به صورت یک پکیج دربیاورید و در جاهای مختلف برنامه استفاده کنید.

سیستم احراز هویت

این مورد یکی از دغدغه های زبان های برنامه نویسی وفریم ورک ها می باشد گه به صورت پیشفرض در لاراول پیاده سازی شده است.

ORM (Object-Relational Mapping)

با کمک Eloquent ORM به راحتی میتوان به اطلاعات پایگاه داده دسترسی داشت و آن ها را تغییر داد، بدون این که خود را درگیر کوئری های SQL کنیم. هر چند لاراول به خوبی با پایگاه داده های NoSql هم سازگار است.

CLI (Command Line Interface)

لاراول یک واسط کاربری برای کامند لاین هم دارد که دستورات بسیاری دارد و بسیار مفید است و مثلا با یک دستور میتوان تمامی جداول پایگاه داده را ایجاد کرد.

تست اتوماتیک

لاراول تست نویسی برای برنامه را بسیار برای شما راحت کرده است.

معماری MVC (Model-View-Controller)

معماری MVC برنامه را به سه بخش اصلی تقسیم میکند.

این سه بخش شامل : داده ها(مدل)، واسطی که کاربر نهایی آن را میبیند و با آن میتواند کار کند(ویو) و عملیات هایی که روی داده ها صورت میگیرد(کنترلر).

لاراول در بستر این معماری پیاده سازی شده است. با این شیوه کد شما بسیار سازماندهی شده تر است چون هر بخش مختص کاری مشخص است.

Blade Template Engine (موتور قالب ساز Blade)

Blade یک موتور قالب ساز ساده و در عین حال قوی است که به صورت پیش فرض لاراول از آن استفاده میکند.

بر خلاف دیگر موتور های قالب ساز، Blade به شما اجازه می‌دهد تا از کد خام PHP در قالب خود استفاده کنید.

در واقع تمامی قالب های Blade به کد PHP خام کامپایل می‌شوند و این کد کامپایل شده کَش می‌شود تا وقتی که شما در قالب تغییری ایجاد کنید، و در نتیجه Blade هیچ سر بار زمانی به برنامه شما وارد نمی‌کند.

صفحه بندی اتوماتیک (Automatic Pagination)

در هر وب سایتی صفحه بندی اطلاعات وجود دارد، چون اگر تمامی اطلاعات یک جدول از پایگاه داده در صفحه نمایش داده بشوند قطعا زمان بسیاری طول خواهد کشید تا آن صفحه بارگذاری شود.

این عملیات در لاراول به صورت پیشفرض پیاده سازی شده است و با صدا زدن چند تابع ساده شما مجهز به صفحه بندی در وبسایت خود می‌شوید.

بر خلاف سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و دروپال، لاراول کنترل کامل اپلیکیشن را به شما میدهد، در لاراول همه چیز با کد نویسی انجام میشود، هرچند در وردپرس و دروپال شما میتوانید بدون حتی نوشتن یک خط کد و دانش برنامه نویسی یک وبسایت کامل داشته باشید.

لاراول سیستم مدیریت محتوا نیست ولی سیستم های مدیریت محتوا هم در اصل وب اپلیکیشن هستند و به همین دلیل با استفاده از لاراول میتوان یک سیستم مدیریت محتوا پیاده سازی کرد.

فرایند یادگیری لاراول کوتاه است مخصوصا اگر شما با PHP و OOP(Object Oriented Programming برنامه نویسی شی گرا) آشنایی داشته باشید و همچنین منابع بسیاری برای یادگیری لاراول وجود دارد و یکی از بهترین آنها خود داکیومنت لاراول است.

پست الکترونیک یا ایمیل چیست؟

اگر بخواهیم پاسخی به سوال ایمیل چیست بدهیم، باید به نقل از مجله Darwin-Prime Movers در سال ۱۹۷۱ مراجعه کنیم، زمانی که اولین بار پیامی الکترونیک از سمت فردی بنام Roy Tamlinson و با استفاده از نشان اتساین (@) و مشخص نمودن نام گیرنده با آن ، از طریق اینترنت ارسال شد.

mail یعنی چه؟ خود کلمه mail به معنای پست است.

معنی ایمیل چیست؟

ایمیل ( email) به معنای پست الکترونیک، نامه الکترونیک و رایانامه ترجمه میشود. ایمیل به ما امکان می دهد تا با هر شخصی در دنیا، درعرض چند ثانیه ارتباط برقرار کنیم.

ارسال پست الکترونیک یا ایمیل در واقع فرستادن همان نامه های قدیمی در قالب دیجیتال و در فضای اینترنت است که شما آن را در صندوق پستی اینترنتی خود دریافت می کنید.

برای داشتن ایمیل باید از خدمات سرویس دهندگان ایمیل استفاده کنید.

یک پیام ایمیل می تواند حامی نوشته، تصویر و یا ویدئو های کوتاه و نشانی های اینترنتی باشد.

در ابتدا و حتی امروزه نیز پیام های ایمیل مختصر و کوتاه هستند اگرچه با امکان اضافه نمودن پیوست گاهی یک ایمیل بسیار طولانی می شود، با این حال پیام های ایمیل همچنان به صورت متنی می باشند.

کاربران اینترنت روزانه میلیاردها ایمیل را رد و بدل می کنند.

خود شما ممکن است بدون اینکه متوجه باشید در یک روز دهها ایمیل را ارسال کنید به همین دلیل به جرأت می توان گفت که ایمیل یکی از محبوبترین وسایل ارتباطی است.

بنابراین دانستن اینکه کاربرد ایمیل چیست و ایمیل چگونه کار می کند و اینکه سرویس دهندگان ایمیل چگونه ایمیل ها را تحویل می دهند، می تواند جالب و مفید باشد.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه یک ایمیل مسیر کامپیوتر شما تا کامپیوتر مقصد در آن سوی دنیا را می پیماید؟

پاسخ این سوالات در ادامه مقاله، شما را شگفت زده خواهد کرد چرا که خواهید دانست پایه ایمیل چه سیستم ساده ای دارد.

کاربرد ایمیل چیست؟

با ایمیل چه کارهایی میتوان انجام داد؟ در دنیای امروز ایمیل کاربرد های زیادی دارد. اصلی ترین کاربرد ایمیل برقراری ارتباط با سرتاسر دنیا است.

تمامی نامه نگاری هایی که با کاغذ انجام می شد حالا با صرف زمان کمتر و سرعت بیشتر از طریق ایمیل انجام می شود. از کاربرد های ایمیل می توان به چند مورد کلی مانند موارد زیر اشاره کرد:

برقراری ارتباط با افراد

انجام نامه نگاری های سازمانی

ارسال درخواست هایی مانند ارسال رزومه یا مکاتبه با اساتید دانشگاه

استفاده در دنیای دیجیتال مارکتینگ و استفاده در بازاریابی ایمیلی

سرویس گیرندگان email چیست؟

برای دیدن ایمیل های دریافت شده، شما از نوعی سرویس گیرنده ایمیل، بهره می برید.

بسیاری از کاربران از سرویس گیرندگان مستقل و شناخته شده ای همچون MS Outlook ،Outlook Express، Eudoraیا Pegasus استفاده می کنند.

برای آشنایی بیشتر با برنامه outlook مقاله outlook چیست را بخوانید.

کاربرانی که مشترکین سرویس های رایگان ایمیل همچون Gmail و Hotmail و Yahoo هستند از یک سرویس گیرنده ایمیل بر روی وب استفاده می کنند.

جیمیل چیست؟ ( gmail) یک سرویس دهنده ی ایمیل است که کاربران آن از اصطلاح جیمیل برای نامه های الکترونیک آن استفاده می کنند.

اگر شما از مشترکین AOL باشید از AOL Email Reader استفاده می کنید. فارع از اینکه کدام سرویس گیرنده را استفاده می کنید، سرویس گیرنده شما چهار عمل را انجام می دهد:

لیستی از پیام ها را با نمایش Header آنها به شما نشان می دهد. Header ارسال کننده، موضوع همچنین ساعت و تاریخ دریافت پیام و حجم پیام را نشان می دهد.

به شما امکان انتخاب پیام و نمایش آن را می دهد.

به شما امکان ایجاد و ارسال پیام را می دهد. شما گیرنده پیام و موضوع را مشخص کرده سپس متن پیام را تایپ می کنید.

به شما امکان اضافه کردن پیوست به پیام های ارسالی و ذخیره پیوست پیام های دریافتی را می دهد.

سرویس دهنده ایمیل چیست و چگونه کار میکند ؟

سرویس دهنده پست الکترونیک به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم می شود. در ادامه به بررسی هر دو مورد خواهیم پرداخت:

۱- سرویس دهنده ساده ایمیل

تمام چیزی که برای کار با e-mail و استفاده از ایمیل نیاز دارید، یک سرویس دهنده ایمیل است که سرویس گیرنده به آن وصل شود.

ماشین ها در اینترنت از Application هایی استفاده می کنند تا نقش خود را به عنوان سرویس دهنده ایفا کنند.

در حال حاضر میلیونها ماشین در اینترنت به عنوان سرویس دهنده وب، سرویس دهنده FTP، سرویس دهنده Telnet و سرویس دهنده ایمیل در حال فعالیت هستند.

Applicationها تمام مدت بر روی ماشینهای سرویس دهنده در حال اجرا هستند و به پورت های تعیین شده گوش می کنند و منتظر ارتباط کاربران یا برنامه هایی هستند که از طریق این پورت ها به آنها متصل شوند. در ساده ترین حالت ممکن، یک سرویس دهنده ایمیل به این صورت کار می کند:

لیستی از حساب های کاربری دارد، یک حساب به ازای یک کاربر، تا توانایی دریافت ایمیل های روی سرویس دهنده را داشته باشد.

مثلا حسابی تحت عنوان Jsmith برای کاربری به نام John Smith و Mbrain برای کاربری به نام Marshall Brain.

یک فایل متنی برای هر حساب در لیست دارد. مثلا Jsmith.txt را برای کاربر john Smith و Mbrain.txt را برای Marshall Brain.

اگر شخصی بخواهد پیامی ارسال کند می بایست متن پیام را (مثلا: Marshall میشه روز دوشنبه ناهار رو با هم باشیم؟) در یک سرویس گیرنده وارد کند و مشخص کند که پیام می بایست به دست چه کسی برسد (John).

وقتی که دکمه ارسال را فشار می دهد، سرویس گیرنده با سرویس دهنده ایمیل ارتباط برقرار می کند و نام گیرنده (Mbrain)، نام فرستنده(Jsmith) و متن پیام را به سرویس دهنده ارائه می دهد.

ممکن است سرویس دهنده چندین بخش دیگر نیز در فایل ذخیره کند مثل تاریخ و زمان دریافت و موضوع اما در نهایت این پروسه ای بسیار ساده خواهد بود.

۲- سرویس دهندگان پیچیده تر ایمیل

همچنان که افراد دیگر به Mbrain ایمیل ارسال می کنند، سرویس دهنده پیام آنها را به ترتیب دریافت، و به انتهای فایل متصل می کند.

فایل متنی یک سری پنج یا ده تایی از پیام ها را جمع آوری کرده و در نهایت با وارد شدن به حساب کاربری می توان آنها را خواند.

زمانی که بخواهیم به ایمیلهایمان نگاهی ببندازیم، سرویس گیرنده می بایست به ماشین سرویس دهنده متصل شود. در ساده ترین سیستم، سرویس گیرنده می بایست:

از سرویس دهنده تقاضای یک کپی از فایل Mbrain.txt را می کند.

از سرویس دهنده می خواهد تا فایل Mbrain.txt را پاک کند.

فایل Mbrain.txt را روی ماشین خودمان ذخیره می کند.

فابل را به پیامهای جدا گانه تقسیم می کند.(از لغت “From:” به عنوان شاخص پایان یک پیام و آغاز پیام دیگر استفاده می کند.)

Header تمامی پیام ها را در یک لیست نمایش می دهد.

وقتی که ما روی Header یک پیام دوبارکلیک می کنیم، سرویس دهنده پیام را در فایل متنی پیدا کرده و محتوای متن آن را به ما نشان می دهد.

همین طور که می بینید این یک سیستم بسیار ساده است و به طرز شگفت آوری می توان گفت سیستم واقعی ایمیل که هر روز استفاده می کنیم خیلی پیچیده تر از این نیست.

بخش های مختلف ایمیل

ایمیل یا پست الکترونیک از بخش های مختلفی تشکیل شده است که به شرح زیر می باشد:

فرستنده ایمیل: در این بخش به شما نمایش داده می شود که ایمیل دریافت شده از سمت چه کسی آمده است.

دریافت کننده ایمیل: توجه داشته باشید که در بخش درفت کننده یا گیرنده ایمیل، میتوان از یک تا چند ایمیل را وارد نموده. این بخش به عنوان “به” یا “To” مشخص شده است.

بخش های CC و BCC: در این دو بخش نیز می توانید ایمیل یا ایمیل های مورد نظر خود را وارد نمایید.

در واقع این دو بخش نیز مانند بخش دوم عمل دریافت ایمیل را انجام می دهند منتها با این تفاوت که دریافت کنندگان ایمیل، پست الکترونیکی که در بخش BCC وارد شده است را نمیتوانند ببینند.

موضوع یا SUbject ایمیل: برای ایجاد ایمیل نیاز است تا عنوان یا موضوع ایمیل نیز درج گردد. این کار به محاطب یا گیرندگان ایمیل کمک م یکند تا با یک نگاه از موضوع ایمیل با خبر شوند.

متن ایمیل: در این بهش می توانید متن ایمیل خود را وارد کنید.

فایل های پیوست: در صورتیکه ایمیل شما حاوی فایل خاصی بجز متن باشد، مانند فایل های چند رسانه ای، یا فایل ورد و اکسل و … می توانید به کمک این بخش آنرا ضمیمه ایمیل نمایید.

میل باکس چیست؟ میل باکس یا صندوق ورودی، فضایی است که ایمیل ها درون آن نشان داده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Awesome Works
Awesome Works

ممکنه این ها را هم دوست داشته باشید

با هامون، به دنیای دیجیتال سلام کنید!

تیم ما با سال ها تجربه در حوزه دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت و طراحی گرافیک، بهترين راه حل ها را برای نیازهای کسب و کار شما ارائه می دهد.